Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost otvara ABA sezonu: Zadar stiže u “Moraču”

Budućnost će na ovom meču upravo biti jača za nekadašnjeg igrača Zadra Luku Božića

Košarkaši Budunost Volija dočekaće večeras Zadar u prvom kolu regionalne ABA lige.

Foto: KK Budućnost

Izabranici Slobodana Subotića eliminisani su rpošle nedjelje u polufinalu ABA Superkupa, zatim doživjeli poraz od Unikahe u Evrokupu i sada žele da se vrate na pobjednički kolosjek.

“Dočekujemo vrlo ozbiljnu ekipu, ekipu koja igra brzu, modernu košarku. Očekuje nas prvi meč u našoj dvorani i svi jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici na što bolji način. Želimo prije svega da popravimo igru u odbrani, da zaštitimo naš reket i smanjimo broj ofanzivnih skokova protivnika. Pozivamo sve naše navijače da nas podrže u nedelju od 18 časova i da zajedno otvorimo sezonu u ABA Ligi na najbolji mogući način”, kazao ej trener Subotić.

Budućnost će na ovom meču upravo biti jača za nekadašnjeg igrača Zadra Luku Božića.

“Zadar se dosta pojačao ove sezone i mislim da su jedan vrlo ozbiljan klub koji teži ka samom vrhu. Sigurno da će biti zanimljiva i dobra utakmica. Biće dobar ispit i za nas kao ekipu i za mene posebno jer će mi biti prva utakmica protiv bivšeg kluba. Klub i saigrače poznajem dobro, dvije godine sam igrao u ABA Ligi tako da znam kakav je klub Budućnost i drago mi je da sam postao dio te priče”, kazao je Božić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve