Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost i Crvena zvezda već u nedjelju počinju polufinalnu seriju ABA lige

Prvi meč polufinalne serije ABA lige između Crvene Zvezde i Budućnosti biće odigran u nedjelju u beogradskom "Pioniru", objavljeno je na sajtu regionalnog košarkaškog takmičenja.

Iako Partizan i SC Derbi nijesu nisu odigrali još nijedan meč četvrtfinala Admiralbet ABA lige, polufinalni mečevi Crvena zvezda – Budućnost počinju već u nedjelju.

Partizan je svoje mečeve četvrtfinala odložio zbog obaveza u Evroligi, gdje večeras u Madridu igraju majstoricu protiv Reala za plasman na fajnal for.

Prvi meč polufinalne serije ABA lige između Crvene Zvezde i Budućnosti biće odigran u nedjelju u beogradskom “Pioniru”, objavljeno je na sajtu regionalnog košarkaškog takmičenja.

Druga meč je 23. maja, u dvorani  “Morača”. Termin eventualne majstorice u Beogradu biće naknadno određen.

Naš drugi predstavnik u plej-ofu SC Derbi čeka da Partizan završi obaveze u četvrfinalu Evrolige protiv Real Madrida nakon čega bi trebalo da bude poznato kada će krenuti i serija između podgoričkog i beogradskog kluba.

U četvrtfinalnoj seriji između Cedevita Olimpije i FMP-a trenutno je 1:1, a odlučujući meč biće odigran u subotu u Ljubljani.

Budućnost je u četvrtfinalu sa dvije pobjede eliminisala Megu, dok je Crvena zvezda istim rezultatom bila bolja od Zadra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve