Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost danas protiv Bitighajma završa nastupa u Ligi šampiona

Njemački predstavnik dobio je prvi međusobni duel u Podgorici 27:22

Rukometašice Budućnosti očekuje teško gostovanje njemačkom Bitighajmu, ekipi koja dosta trči i ima dobru tranziciju, kazala je bek podgoričkog rukometnog kluba Vanesa Agović.

Budućnost će današnjim duelom sa Bitighajmom, u posljednjem kolu grupne faze, završiti nastup u EHF Ligi šampiona ove sezone.

Agović je naglasila da je Bitighajm dugo na okupu i da se igračice njemačkog predstavnika odlično poznaju.

“Konačno smo u punom sastavu trenirale pred meč sa Bitighajmom. Očekuje nas težak duel sa ekipom koja dosta trči, koja je tranziciono dobra i djevojke su godinama na okupu, tako da se odlično poznaju. Sigurna sma da ćemo dati maksimum i nadam se dobrom rezultatu”, rekla je Agović.

Ona je podsjetila da je veliki fokus bio na njemački tim od početka sezone.

“Bitighajm je dobro počeo sezonu, ali kako je vrijeme odmicalo, padale su sa formom”, kazala je Agović.

Kolo prije kraja grupne faze izabranice Bojane Popović završiće kao sedmoplasirane u grupi, dok će Bitighajm vjerovatno sa šestog mjesta, izboriti učešće u osmini finala elitnog takmičenja.

Njemački predstavnik dobio je prvi međusobni duel u Podgorici 27:22.

Golmanka An-Katrin Gigerih kazala je da očekuje težak meč i da vjeruje da će Budućnost zadržati nivo iz prethodnih utakmica.

“Očekujem naše dobro izdanje. Važno je da Ligu šampiona završimo sa dobrim osjećajem. Bitighajm je dobro počeo, a očekivalo se više u nastavku sezone kada su izgubile nekoliko mečeva”, rekla je Gigerih.

Subotnji duel u Ludvigsburgu počeće u 16 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve