Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost čeka CSM: Bukurešt ima puno zvijezda

Utakmica se igra u subotu u 18 sati, a zbog mjera zdravstvenih institucija koje su na snazi, nije dozvoljeno prisustvo publike

Konferencija za novinare Ženskog rukometnog kluba Budućnost uoči utakmice desetog kola DELO EHF Lige šampiona protiv CSM Bukurešta, održana je danas.

O očekivanjima od duela protiv rumunskog predstavnika govorile su trener Bojana Popović, lijevo krilo Ivona Pavićević i lijevi bek Ilda Kepić.

U sastav se vraća pivot Nikolina Vukčević, a na istoj poziciji ponovo neće biti Tatjane Brnović, koja je propustila i meč posljednjeg kola protiv Ferencvaroša u Mađarskoj.

CSM Bukurešt je odličan tim sa vrhunskim pojedincima na svim pozicijama, ali Budućnost  može da pruži dobro izdanje, ukoliko bude disciplinovana u napadu, te na potrebnom nivou u odbrani, koja će ponovo biti ključna, ističu u taboru Budućnosti.

“Potreban nam je kontinuitet igre i disciplina tokom čitavog meča, neće biti lako, jer Bukurešt ima veliki broj zvijezda u timu. Naše mlade igračice su osjetile protivnika u prvom duelu, vjerujem da će sada njihov pristup biti opušteniji, bez tenzije, što nam je uvijek cilj. Djevojke su dobro radile ove sedmice i sigurna sam da će dati sve od sebe”, kazala je Bojana Popović.

Utakmica se igra u subotu u 18 sati, a zbog mjera zdravstvenih institucija koje su na snazi, nije dozvoljeno prisustvo publike.

U preostalim mečevime desetog kola grupe A, Borusija Dortmund u subotu dočekuje Rostov Don, dok će u nedjelju igrati Brest i Ferencvaroš.

Naknadno će biti određen termine utakmice Esbjerg – Podravka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve