Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost bez prvog napadača, Vujačića muči trbušni zid

Vujačić je prethodnu sezonu jesen proveo u Petrovcu (20 utakmica, četiri gola), da bi tokom proljeća za “plave” upisao 15 utakmica i osam pogodaka

Posljednji meč u dresu Budućnosti Aleksandar Vujačić je odigrao 4. maja protiv Zete pod Goricom i od tada ga je povreda odvojila od terena.

Foto: Dan.co.me

Visoki centarfor ima problema sa trbušnim zidom. Kako Dnevne novine pišu, 29-godišnji Baranin je bio na terapijama u Zagrebu koje nijesu dale željeni efekat, a od prije nekoliko dana se preselio u Beograd, gdje će biti na terapijama do 1. jula. I tek tada će stručni štab znati kakvo je stanje zahvalnog golgetera i da li će moći da igra protiv Trans Narve.

Vujačić je prethodnu sezonu jesen proveo u Petrovcu (20 utakmica, četiri gola), da bi tokom proljeća za “plave” upisao 15 utakmica i osam pogodaka.

Budućnost se juče iz Podgorice preselila na Zlatibor, gdje će odigrati tri prijateljske utakmice, a jedna od njih je protiv Partizana 25. juna. Da podsjetimo “plavi” su u dosadašnjem prelaznom roku ostali bez Miloša Krkotića, Ivana Delića, Stefana Filipovića, Ilije Tučevića, Periše Pešukića i Milivoja Raičevića, dok su ekipu pojačali Miloš Vučić i Petar Grbić.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve