Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milošević novi trener Budućnosti, Brnović odbio sporazumni raskid ugovora

Branko Brnović povrdio je da više nije trener FK Budućnost

Branko Brnović potvrdio je da više nije trener FK Budućnost.

Branko Brnović

Brnović je za Antenu M kazao da ga je uoči današnjeg treninga predsjednik Kluba obavijestio o prekidu saradnje.

O drugim detaljima razgovora bivši selektor Crne Gore i reprezentativac SFRJ nije želio da govori.

I Fudbalski klub Budućnost potvrdio je da je prekinuta saradnja sa trenerom Brankom Brnovićem, kao i da će ga na toj poziciji naslijediti sportski direktor Zvezdan Milošević.

“Sagledavajući organizaciju i način rada kluba smatrali smo da je neophodno da se promijeni pristup načinu komunikacije i rada u klubu i svim selekcijama. Navedena odluka je u skladu sa najavljenim novim upravljačkim pristupom u radu fudbalskog kluba, koji je predsjednik Veselin Mijač nagovijestio danom potpisa ugovora o preuzimanju upravljanja FK Budućnost.

Imenovanjem novog sportskog direktora Zvezdana Miloševića kao koordinatora svih trenera krenuli smo sa reorganizacijom koju smo zamislili, a u nemogućnosti da ostvarimo potrebnu komunikaciju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba donijeli smo odluku o njegovoj smjeni, nakon što nije htio da pristane na sporazumni raskid saradnje.

Svjesni smo da odluka o otkazu može da naiđe na nerazumijevanje šire javnosti, jer se naš tim nalazi na prvom mjestu na tabeli Telekom 1. CFL i obezbijedio je prolaz u 1/4 finale Kupa Crne Gore, ali isto tako smo po preuzimanju brenda našeg glavnog grada najavili promjene na svim nivoima kako bi Budućnost iz dana u dan postala sve jača i organizovanija.

Navedena odluka nije bila laka, ali vrijeme koje je pred nama će pokazati da li je ispravna, a u krajnjem rezultati će biti jedino mjerilo.

Dosadašnjem treneru i igračkoj legendi našeg kluba Branku Brnoviću se zahvaljujemo na svemu što je uradio i na svim rezultatima koje je napravio. Odlučni u namjeri da od Budućnosti napravimo ozbiljan klub, zbog čega smo krenuli u ovakve promjene, obavještavamo javnost da će u narednim danima biti poznato ime novog šefa stručnog štaba. Ekipu će do imenovanja novog šefa stručnog štaba voditi sportski direktor Zvezdan Milošević”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Budućnost je trenutno lider Prve crnogorske fudbalske lige i u četvrtfinalu je kupa Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve