Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bekam mjerka mnoge zvijezde, Kavani najbliži timu iz Majamija

Radamel Falkao, Luis Suarez, Hames Rodrigez i David Silva spominju se kao potencijalna pojačanja, ali za sada je najbliži dolasku urugvajski napdadač Edinson Kavani

Legendarni Dejvid Bekam osnovao je fudbalski tim koji će se takmičiti u MLS ligi.

Foto: Twitter

Bekam će od 2020. godine biti na čelu ekipe Inter Majmi, a uskoro će ovaj tim upotpuniti roster sa fudbalerima.

Izuzev fudbalera koji će doći iz drugih timova preko ekpanzijskog drafta, očekuje se da će Bekamov tim imati barem jednu veliku zvijezdu u prvoj sezoni, a licitira se sa mnogobrojnim imenima.

Radamel Falkao, Luis Suarez, Hames Rodrigez i David Silva spominju se kao potencijalna pojačanja, ali za sada je najbliži dolasku urugvajski napdadač Edinson Kavani.

Iskusni Urugvajac je na izlaznim vratima PSŽ-a. Američki mediji tvrde da je sportski direktor Inter Majamija Pol MekDanh konstantno u akciji i da je već kontaktirao velika imena.

“Konstantno mu javljam šta se dešava u klubu. Zamolio sam ga juče da lično pozove nekoliko igrača jer su oni od njega željeli da čuju da ga naš tim zaista želi. Nevjerovatno je šta on može napraviti za naš tim”, poručio je MekDanoh.

Kavani je za sada taj koji je najbliži dresu nove MLS franšize. Urugvajac je spreman nakon šest i po godina da napusti Pariz, a vidjećemo hoće li on zaista biti prva velika zvijezda u ekipi Inter Majamija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve