Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Asanović: Nastup Ibrahimovića politički motivisan, Opština Zeta će snažno stati uz svoj klub

''Čelnik BS-a je u svom ostrašćenom nastupu iznio notorne neistine koje nemaju veze sa sportom, već samo pokazuju da je Ibrahimoviću krivo što su Budva i Zeta obezbijedili plasman u viši rang'', naveo je Asanovič

Reagovanje čelnika Bošnjačke stranke i nekadašnjeg košarkaša Ervina Ibrahimovića nema veze sa sportom i fudbalom, a tiče se jučerašnje utakmice u kojoj je Zeta obezbijedila povratak u Drugu crnogorsku ligu, saopštio je predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović.

“Naime, čelnik BS-a je u svom ostrašćenom nastupu iznio notorne neistine koje nemaju veze sa sportom, već samo pokazuju da je Ibrahimoviću krivo što su Budva i Zeta obezbijedili plasman u viši rang. Nadamo se da se njegov nastup neće svesti pod nacionalni kontekst i izazivanje međunacionalnih podjela, jer teren i fudbal nisu mjesto za takve stvari”, naveo je Asanović u saopštenju.

Kako je dodalje naveo, Ibar je imao priliku da slavi na terenu i na ,,Trešnjici” kao i na svom terenu na ,,Bandžovom brdu” pa kad, kako dodaje, “nisu uspjeli da slave u oba meča sjetili su se da pričaju kako su utakmicu poslednjeg kola dogovorili Budva i Zeta”.

“Mi se nismo žalili ni kada smo cijelo poluvrijeme na svom terenu odigrali sa igračem manje protiv Ibra a da nijedan naš igrač pogrdnu riječ nije rekao, a isključen je zbog prigovora, time pokazavši da smo pravi domaćini, tako da ako je iko imao razloga da se požali to smo bili mi, pa pozivamo naše protivnike sa terena da ne padnu pod uticaj dnevno političkih obračuna i izazivanja nacionalnih tenzija, jer se gospodin Ibrahimović Rožaja, Ibra i fudbala sjeti samo kad može da ućari koji politički poen, a vidjeli smo da i njemu kao i Ibru fali poena za viši rang”, kazao je Asanović.

Najavljuje da će Opština snažno stati uz svoj klub, preuzeti ga u narednom periodu i omogućiti da se ekspresno vrati u najelitniji rang crnogorskog fudbalskog takmičenja “gdje je i mjesto prvom šampionu fudbalskog takmičenja”.

“A mi se nadamo da će za koju godinu i Ibar praviti društvo nama u višem rangu”, zaključio je Asanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve