Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Arnaldi poslao Rubljeva kući, Siner rutinski

Armaldi je do najvećeg uspjeha u karijeri na Rolan Garosu došao nakon što je poslije dva sata o 46 minuta igre savladao Rubljeva sa 7:6 (6), 6:2, 6:4.

Prva dvojica učesnika četvrtog kola Grend slem turnira na terenima Rolan Garosa su Italijani Janik Siner i Mateo Arnaldi

Mateo Arnaldi napravio je veliko iznenađenje u meču trećeg kola Rolan Garosa eliminacijom šestog nosioca Rusa Andreja Rubljeva.

Arnaldi je do najvećeg uspjeha u karijeri na Rolan Garosu došao nakon što je poslije dva sata o 46 minuta igre savladao Rubljeva sa 7:6 (6), 6:2, 6:4.

Arnaldi ima 23 godine i ovo je njegov tek sedmi nastup na Grend slem turnirima, a do sada je igrao još samo u četvrtom kolu US opena prošle godine.

Prošle sezone stigao je samo do drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske, a u januaru je ispao u prvoj rundi Otvorenog prvenstva Australije.

Drugi nosilac muškog turnira Janik Siner upotpunio je uspjeh Italijana u Parizu i plasirao se u četvrto kolo.

Siner je danas rutinski i bez većih problema nakon dva sata i 27 minuta igre pobijedio Rusa Pavela Kotova sa 6:4, 6:4, 6:4.

Kotov je pružio jak otpor, ali je Siner u sva tri gema napravio po jedan brejk i rutinski stigao do pobjede sa maksimalnih 3:0.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve