Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Veliko hvala djevojkama za odnos

“Podrška navijača je bila sjajna kada dajemo maksimum. To je bila dobra emocija"

Rukometašice Budućnosti sinoć su savladale rumunsku Valčeu u trećem kolu Lige šampiona i tako došle do druge pobjede u elitnom rangu.

Foto: ŽRK Budućnost

Trener Dragan Adžić bo je izuzetno zadovoljan nakon pobjede svog tima (23:19) i odnosom igračica.

“Podrška navijača je bila sjajna kada dajemo maksimum. To je bila dobra emocija. Kad smo saznali da ćemo u grupnoj fazi Lige šampiona igrati protiv Vlčee, znali smo da će biti upravo ovako kao večeras. Prvo, poštujem rad kolege iz Vlčee, mislim da pravi sjajne rezultate sa ovim timom. Upravo i zbog toga značaj ovog meča je bio veći. Znamo šta nas čeka u Rumuniji, to je trenutno možda i najteže gostovanje u Ligi šampiona. Radujem se meču, novom susretu i emociji koju ima Vlčea. Djevojkama veliko hvala za odnos, posebno kako su se izvukle iz utakmice sa Brestom, mentalno i fizički”, rekao je Adžić.

Pivot Ema Ramusović istakla je sjajnu igru u odbrani, uz napomenu da se još jednom potvrdilo da je to ključno u igri Budućnosti.

“Srećna sam zbog pobjede, kao i čitav tim. Ispoštovale smo dogovor i principe u odbrani. Teško je bilo igrati protiv ekipe koja ima odlične bekove. Dale smo sve od sebe i došle do važnih bodova”, kazala je Ramusović.

Budućnost je drugoplasirana poslije trećeg kola sa učinkom 2-1, dok je lider Brest sa maksimalnim učinkom.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve