Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Simić nakon žrijeba: Sada se vidi koliko je gol Grbovića bio važan

Ne krije da je zadovoljan ishodom žrijeba

Belgija ili Italija, čini se da je manje bitno. Najvažnije je da su rukometaši Crne Gore imali sreće na žrijebu za baraž za Svjetsko prvenstvo.

A, sreću su i zaslužili pobjedom nad Srbijom u posljednjem kolu Evropskog prvenstva kada su uskočili u prvi šešir.

“Sad vidimo koliko je bio značajan gol Nemanje Grbovića za pobjedu protiv Srbije. Da smo izgubili taj meč, ispada da bismo u baražu igrali protiv Španije, tako da je jasno da smo tim trijumfom napravili veliku stvar”, jansan je golman lavova Nebojša Simić.

Ne krije da je zadovoljan ishodom žrijeba…

“Ne bismo trebali da budemo skromni, već moramo da kažemo da smo odlično prošli na žrijebu. Danas nijedan tim nije za potcjenjivanje, ali Italija ili Belgija su svakako bili poželjni rivali. Pratio sam utakmice koje je Italija igrala protiv Slovenije i namučila je favorita – igra dobar rukomet i dala je Slovencima dosta golova”, rekao je Simić.

Belgija?

“Belgijanci su bili učesnici prethodnog Svjetskog prvenstva, to je bio veliki rezultat za tu selekciju i sigurno da zaslužuje respekt. Ipak, dobro smo prošli jer smo izbjegli timove poput Srbije, Švajcarske, Gruzije ili Farskih Ostrva…”, zaključio je Simić.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve