Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost sigurna i pod Malim brdom

Nakon četvrtog kola, Budućnost je i dalje lider s 12 bodova, po sedam imaju Sutjeska i Iskra uz meč manje. Po pet bodova su osvojili Kom, Grbalj i Zeta, po tri imaju Podgorica i Rudar, a u začelju su Titograd s dva i Petrovac s jednim bodom

Odigran je i posljednji duel četvrtog kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Fudbaleri Budućnosti su nastavili pobjednički niz i savladali Petrovac pod Malim brdom 0:3.

Budućnost, Foto: CG-fudbal.com

Slavko Damjanović je načeo “nebesko plave” u 52. minutu da bi Podgoričani sa dva brza gola Dejana Boljevića u 87. i Mihaila Perovića u 91. minutu meča stavili tačku na duel.

Izabranici Branka Brnovića su u četiri kola upisali sve četiri pobjede i jasno pokazali da ih samo titula može zadovoljiti na kraju sezone.

Podsjetimo se, ranije danas Sutjeska je ubjedljivo savladala Rudar pod Golubinjom 0:4, Iskra je iznenadila Zetu pod Trešnjicom 0:1, Kom je na Zlatici remizirao protiv Grblja 1:1, a bez golova je završen derbi između Podgorice i Titograda u Lješkopolju.

Nakon četvrtog kola, Budućnost je i dalje lider s 12 bodova, po sedam imaju Sutjeska i Iskra uz meč manje. Po pet bodova su osvojili Kom, Grbalj i Zeta, po tri imaju Podgorica i Rudar, a u začelju su Titograd s dva i Petrovac s jednim bodom.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra u subotu 24. avgusta u derbiju kola pod Goricom Budućnost će dočekati Zetu, Sutjeska će kraj Bistrice ugostiti Podgoricu, a Iskra će na stadionu braće Velešević igrati protiv Rudara. U preostala dva duela Petrovac će u Radanovićima gostovati Grblju, a Kom će na Starom aerodromu ići na megdan Titogradu.

Foto: Fscg.me

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Peconi
20.08.2019-10:25 10:25

Budućnost polako ali sigurno gazi sve pred sobom. Odličan odabir pojačanja i dobar rad trenera Brnovića, daje rezultate.