Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Vučić: Sličan sam tati iz filma ”Mi nismo anđeli”

Nemam dovoljno vremena za djecu, a sličan sam tati iz filma ''Mi nismo anđeli'', rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na televiziji Pink.

”Nemam dovoljno vremena za djecu. Danilo je veliki i sve manje sam mu potreban, zadovoljan sam što postaje sve ozbiljniji i zna da mora sam da se bori kroz živoz. Nije mi bilo lako svih ovih godina, postao je ozbiljna meta svih onih koji bi željeli moju glavu. Što se Milice tiče ona je velika tatina djevojka. Mi Vučići ne volimo mnogo o emocijama da govorimo. Kod nas je to sramota da pričamo o emocijama. Zamislite mene, oca, brata ili Danila da pričamo o tome. Milica je oduvjek ozbiljna i odgovorna, uspješna, govori tri jezika kao srpski, uči sada još tri jezika. Onda vidite kako iz farmerki uđe u haljine, suknje, onda svaki put kažem Milice duža suknja, haljina, onda se ona smije, misli tata lud”, rekao je Vučić u jutranjem programu televizije Pink.

”Tata prebiću te kao mačku i piletinu”

Govoreći o porodici, Vučić je dodao da mu je trenutno problem da kupi sve različite modele tenkova, koje njegov najmlađi sin Vukan sada najviše voli.

”Vukan od tri i po godine, sladak je i pametan. Ne znam gdje je to čuo, vjerovatno na nekom crtanom filmu, često mi kaže ”tata prebiću te kao mačku i piletinu”. On voli igračke, dobio je od Kobri mojih tenkove, a onda je čuo da je helikopter ubica tenkova, kupio sam ih sedam do sad i ne znam gde više da ih kupim”, rekao je Vučić.

Na pitanje da li je sličan tati iz filma ”Mi nismo anđeli”, Vučić odgovara:

”Jesam, veoma sam sličan. Milica se smije, ponekad se tako našalimo”.

Svake godine imam po tri cilja

Vučić je istakao da uči jezike, da napreduje svake godine i dodaje da pred svaku Novu godinu postavi sebi tri profesionalna i tri lična cilja koja namjeri da ispuni.

”Kada ispunite i jedan, ali ako ste čvrsti i odlučni i to je dobro. Kada sanjate visoko i o velikim stvarima, onda možete i da ostvarite, a ako ne sanjate od toga nema ništa”, rekao je Vučić.

Kada je učenje jezika u pitanju, Vučić ističe da u Evropi djecu uče kineski jezik, kao i da je to budućnost, i dodaje da se nada da ćemo i to naučiti, jer će kineski biti jedan od najvažnijih jezika u decenijama koje dolaze.

IzvorNovaS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
31.12.2020-11:27 11:27

E jos da znaju ta djeca kakvo im je govno otac Aleksandar,zna najstariji Danilo mladjani cetnik,a dali znaju djeca da im je tatu napravio Voja Seselj to je jos rano,ali ce saznati

Ha20
31.12.2020-23:24 23:24
Reply to  gagi

Hahahahahahahahaahahahahah !! Gagi Djeca to znaju ali to kategricno kriju pod tepih jer ih je tatica od malih nogu tako vaspitao da falsifikuju stvari po tatinoj zelji. i pretvaraju poraze u pobjede i srpsko blato u dragocjeno zlato.