Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Srđan Đoković prijetio Nenadu Čanku

Čanak je izjavio da mu je Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, prijetio preko telefona i dodao da je to prijavio policiji i da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu

Nekadašnji predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), pokrajinski poslanik Nenad Čanak izjavio je danas da mu je Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, prijetio preko telefona i dodao da je to prijavio policiji i da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu.“Rekao mi je da ako još jednom uzmem njegovo dijete u usta, da će mi j… majku, prijetio mi je i vrijeđao me“, rekao je Čanak agenciji Beta.

Dodao je da je prijetnje prijavio policiji i najavio da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu jer je Srđan Đoković „viđen u kriminogenom okruženju“.

„Viđen je, na primjer, sa (predsjednikom manjeg bosansko-hercegovačkog entiteta Republike Srpske) Miloradom Dodikom. Sa starim Dodikom, koji nije kao ovaj neo-Dodik slavio (osuđene ratne zločince) Radovana Karadžića i Ratka Mladića, slagao sam se u mnogim stvarima, a sa ovim neo-Dodikom sam saglasan u vezi sa Đokovićima“, kazao je Čanak.

Precizirao je da ga je Srđan Đoković zvao danas u 12.43 sati.

„Siguran sam da bi BIA mogla da dostavi transkript tog razgovora, pošto bi bilo razočaravjuće da ga nemaju“, rekao je Čanak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
14.06.2023-15:40 15:40

Hoće krmak da se malo ogrebe o popularnost Novaka Đokovića …

cetinje
14.06.2023-16:39 16:39
Reply to  Merlin

E kukala ti majka,koji je tebe tunel kroz glavu nesreco.

cetinje
14.06.2023-16:38 16:38

Gospodine Canak,ne “brinite za prijetnje”Srdjana Djokovica i cijele njegove familije,da je htio “pokazati”junastvo,obraz i sl.drugacije bi reagovali na rijeci kameleona Dodika,nego izgleda Djokovicima je draze kad im neko rece nesto ruzno,nego lijepo,slazem sa Vasom konstatacijom da je mozda ona olos Dodik bio u PRAVU za izreceno,bolje da se “heroj”sa Kosova Srdjan malo pozabavio sa Dodikom,nego je precutao kao mis,takvu kod nas zovu POMETINA.

Tv-EU
14.06.2023-16:49 16:49

Ponosni Šetaču opanaka , ovaj put si u pravu . Nema potrebe spominjati suludog starijeg Đokovića i pogubljemog mlađeg.

Nikola
14.06.2023-16:51 16:51

Srđan je jedna budala iskoristio je sina za svoje bolesne ciljeve, samo tako je mogao postati neko i nešto
Koga još zanima taj nikogović koji pljuje po svom poreklu i pokojne pretke je prekrstio za svoje ciljeve