Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Spajić sa Milanovićem: Ruka Vlade pružena svima koji su dobronamjerni

Navodi se da Milanović je čestitao na izboru 44. Vlade i kazao da će Hrvatska nastaviti da podržava evropsku integraciju Crne Gore

Postoji snažna politička volja i spremnost velikog broja političkih partija da sarađuju u najboljem interesu naših građanki i građana. Ruka Vlade pružena je svima koji su dobronamjerni, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić tokom današnjeg susreta sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem u Skoplju.

“Crna Gora i Hrvatska imaju snažne bilateralne odnose i obje države su spremne da rade na unaprjeđenju saradnje u interesu građana”, jedan je od zaključaka susreta.

Iz Vlade su naveli da Spajić je upoznao predsjednika Hrvatske sa aktuelnim prilikama u Crnoj Gori sa osvrtom na donošenje odluka koje su važne za nastavak evropske integracije Crne Gore.

„Postoji snažna politička volja i spremnost velikog broja političkih partija da sarađuju u najboljem interesu naših građanki i građana. Ruka Vlade pružena je svima koji su dobronamjerni”, kazao je premijer.

Navodi se da Milanović je čestitao na izboru 44. Vlade i kazao da će Hrvatska nastaviti da podržava evropsku integraciju Crne Gore.

Na sastanku je, dodaju, bilo riječi o aktuelnim prilikama u regionu kao i modelima za snaženje saradnje u domenu turizma, kulture i saobraćajne infrastrukture.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve