Srijeda, 21 Februara, 2024
Rubrika:

Kosovo: Zaplijenjen motorni čamac u vlasništvu Milana Radoičića

Plovno vozilo je konfiskovano po nalogu tužioca

Pripadnici Kosovske policije zaplijenili su u Zvečanu motorni čamac u vlasništvu bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, potvrdio je za KoSSev zamjenik komandira KP za region sjever Veton Eljšani.

„Mi smo danas dobili informaciju da se u Zvečanu nalazi motorni čamac koji pripada Milanu Radoičiću, mi smo zatim otišli tamo, pronašli čamac i potom ga oduzeli“, precizirao je Eljšani.

Čamac se nalazio u objektu koja je u vlasništvu opštine, dodao je, prenosi KoSSev.

Eljšani, međutim, nije mogao da iznese druge detalje o lokaciji, odnosno da precizira da li je riječ o objektu lokalne samouprave pri kosovskom ili srpskom sistemu i gdje se tačno nalazi.

Naglasio je da osim čamca, ništa drugo nije pronađeno.

Plovno vozilo je konfiskovano po nalogu tužioca.

Kosovska policija je krajem septembra zaplijenila i vilu Milana Radoičića na jezeru Gazivode, dok je ujedno vršila pretres njegove imovine u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, gdje je zaplenjeno više vozila i drugih predmeta.

Ove akcije protiv Radoičića preduzete su svega nekoliko dana nakon sukoba grupe Srba i Kosovske policije u Banjskoj, odnosno dešavanja za koja je Radoičić u međuvremenu preuzeo odgovornost, te saopštio da napušta Srpsku listu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve