Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SKRIVENA POZADINA “OTVORENOG BALKANA”: Režimski istoričar Aleksandar Raković predviđa ujedinjenje “tri srpske države” – Srbije, RS i Crne Gore

Raković je poznat po tome što u svojim javnim nastupima pored patološke mržnje i ljubomore prema Crnogorcima, ispoljava sve simptome teškog psihičkog oboljenja, kako se sumnja - šizofrenije. 

Ujedinjenje Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore na isključivo mirotvoran način bilo bi pravedno rješenje, izjavio je srpski režimski istoričar Aleksandar Raković u intervjuu za Novosadsku televiziju.

Očigledno govoreći o skrivenoj pozadini projekta ”Otvoreni Balkana”, Raković je kazao da bi referendum u Republici Srpskoj sigurno odlučio o razdruživanju s protektoratom BiH a potom bi bilo očekivano ujedinjenje RS-a s Republikom Srbijom.

Što se tiče Crne Gore, Raković, koji je poznat po šizofrenim teorijama i patološkim lažima, je rekao kako bi trebalo da se ponište rezultati, kako je ocijenio, ”pokradenog referenduma iz 2006. jer akteri organizacije referendumske prevare Duško Knežević i Svetozar Marović uveliko govore o toj krađi kojom je razbijena zajednička država Srbije i Crne Gore”.

Podsjetimo, Raković je poznat po tome što u svojim javnim nastupima pored patološke mržnje i ljubomore prema Crnogorcima, ispoljava sve simptome teškog psihičkog oboljenja, kako se sumnja – šizofrenije.

On je u februaru ove godine rekao da “Crnogorci imaju mentalitetsku falinku, da su “svi poltroni i da su Srbi ti koji treba da nam urade fabričko podešavanje za “novi svet koji Srbija kreira na prostoru naše države”.

Kada je riječ o Sjevernoj Makedoniji, Raković je kazao da od 1. januara 2023. više neće biti granice između Srbije i Sjeverne Makedonije, u sklopu projekta “Otvoreni Balkan”.

Nove okolnosti, naglasio je Raković, donijeće pravedna rješenja a među njima je i logičan rasplet da se “tri srpske države” ujedine, a da tim integracijama u nekom vidu pristupi i makedonska država.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
22.11.2021-09:21 09:21

Babi se snilo sto joj bilo milo psihopato Rakovicu…………………..

ZNAM
22.11.2021-10:31 10:31

CUTI MORONU..

nenad.mne
22.11.2021-11:10 11:10

Kada će ovaj početi pričati o temi na kojoj je doktorirao? Bojim se da ni po tom pitanju nema nešto suvislo da kaže, tj o muzici!

gagi
26.11.2021-11:38 11:38
Reply to  nenad.mne

Doktorirao je na krmaci koliko oprasi malih prasica “ala Rakovici”jaka diploma nema sto.

Sara
22.11.2021-12:02 12:02

Mene se gadi na ovog srbijanskog fasistu..mi smo crnogorci puno cega prespavali..Hiljadama je popova uslo u CG..kao stranac..a drzava nije imala snage da iste isc'era iste…Izbjeglice na isti nacin..Gluplje drzave ..i glupljih politicara odavno nijesam vidjela kao sto mi imamo u nasu drzavu CG..
Mi trebamo jednu radikalnu crnogorsku partiju..da spasimo svoju cast i ponos!

grana
22.11.2021-17:20 17:20

Setih reci jednog stranca sa zapada: “imate najlepsu zemlju na svijetu i najglupaviji narod jer se puno toga tolerise i tolerise i to ce vam doci drzave jednoga dana” – Sve vise izgleda da tako i bi!

Backovic E.
18.12.2021-21:18 21:18

E ovaj je zaista samoion ludila, on cak ugrozava i neprikosnovenog sampiona, ali braco moja i sestre moje nisu li ovakvi ludjaci do sada izazivali nevidjena krvoprolica, nisu li mnoge majke zavili u crno, nisu li ugasili mnoge nedosanjane snove i nade!! Ne vjerujem da ce nam protiv ovih ludjaka pomoci i biti dovoljni argumenti i rijeci. Oni ne uvazavaju cinjenicne istine, oni kreiraju vlastitu deluzivnu i proslost i sadasnjosti.

Galaxy
13.01.2023-09:16 09:16

Aleksandar Raković zvani KUREP, porijeklom iz sela Bistrica kod Mojkovca, potomak čuvenog Raka Kurepa