Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Beograd: Đaci škole Vladislav Ribnikara pušteni kući, pronađen nož kod učenika

Ekipa N1 je zatekla četvoricu policajaca, ali su oni rekli da nemaju ovlašćenja da daju informacije, ali da niko nije povrijeđen

U beogradskoj OŠ Vladislav Ribnikar u rancu učenika 8. razreda pronađen je nož zbog čega je nastava prekinuta. U toj školi se u maju desio jeziv masakr kada je tada 13-godišnji dečak ubio devet đaka i čuvara.

Djeca koja pohađaju OŠ Vladislav Ribnikar su danas nakon tog incidenta puštena kućama. U Vajber poruci upućenoj roditeljima je navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije, bez navođenja o čemu se radi, a stajalo je i da nastave neće biti do kraja dana.

Kako je za N1 ispričao roditelj jednog od učenika tog razreda, djeca su pronašla nož, nakon što ga je on pokazivao. Đaci su zatim obavijestili obezbeđenje i školskog policajca.

Sve se dogodilo na školskom odmoru.

Roditelj kaže da se radi o učeniku na čije je ponašanje i ranije skretana pažnja upravi škole.

Ostavljao je prije dva, tri mjeseca uznemirujuće snimke na Tik-Toku, kaže jedan od roditelja.

Roditelji navode da su bili na sastanku tim povodom i smatraju da je „to htjelo da se zataška“.

Iz škole je tada rečeno da je obavljen razgovor sa djetetom i da je sve u redu i da se sve te situacije neće ponavljati. Nezadovoljni su, kažu i zbog toga jer je, nakon disciplinskog postupka, za psihološkinju škole vraćena ista osoba koja je bila i prije masovnog ubistva.

Ekipa N1 je zatekla četvoricu policajaca, ali su oni rekli da nemaju ovlašćenja da daju informacije, ali da niko nije povrijeđen.

Nisu potvrdili da je dječak odveden u policijsku stanicu, kako su neki mediji prenijeli.

Djeca prve smjene su puštena kući, ali dolaze đaci iz druge smjene i kako javlja reporter N1, vlada konfuzija, jer dio roditelja đaka koji idu popodne nije dobio nikakvu informaciju.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve