Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Zamislite Vladu iz koje premijer i dva ministra dolaze u stan da gledaju rupu

''Odlazećem premijeru i ministrima sugerišem da nadležne ostave da rade svoj posao, a ako im se igra detektiva, spreman sam da im za to nabavim adekvatnu igricu za Playstation ili Xbox''

Meni se sve čini da su ovi “momci” previše gledali CSI Miami pa su riješili da, pred sami odlazak sa funkcija, naprave još jedan cirkus, kazao je portparol SDCG i poslanik u Skupštini CG, Nikola Zirojević.

”Zamislite vi tu Vladu iz koje premijer i i ministri unutrašnjih poslova i pravde dolaze u stan da gledaju RUPU.

Ne znam po kom osnovu su se ova 3 musketara pojavila u stanu preko puta Višeg suda, koji bi inače trebao da je zapečaćen zbog istrage, ali činjenica da veličina rupe, makar što se odraslih tiče, jedino odgovara Abazovićevoj veličini, ako to tako možemo nazvati, budi sumnje”, dodao je.

”Umjesto što funkciju koriste za realizaciju sopstvenih kompleksa kako bi se osjetili bitnim, odlazećem premijeru i ministrima sugerišem da nadležne ostave da rade svoj posao, a ako im se igra detektiva, spreman sam da im za to nabavim adekvatnu igricu za Playstation ili Xbox”, zaključio je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.09.2023-12:40 12:40

Kako bulje u rupu ka telad u šarena vrata…

Srecnik
13.09.2023-18:00 18:00

Trebali su povesi i Becica da on tacno zna i sjutra objavi ko je iz DPS.a ovo ucinijo ! On svako zlo koje se ucini podvali Crnogorcima svoje maticne DJEDOVINE!