Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Začuđen sam da je Kovačević umjesto simbola Trojstva izabrao neki drugi

Da li se to Kovačević zbog nove ideologije, oličene u novom simbolu koji nam pokazuje, odriče one koju je do sad slijedio, ili ga je samo ponijela atmosfera, ostaje na njemu da objasni, upitao je portparol SD-a

Odmah da kažem – odnos predsjednika Opštine Nikšić prema državnoj himni me uopšte nije iznenadio. Niti je ovo prvi put da se Kovačević ovako ponaša, niti će biti posljednji ako institucije, što do sad nije bio slučaj, ne odrade posao kako treba, poručio je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

“Pa ipak, začudilo me je što je predsjednik Opštine, umjesto simbola “Trojstva” pod kojim je ranije slušao crnogorsku himnu, ovog puta izabrao neki drugi. Valjda cijeneći da mu više priliči i odgovara. Da li se to Kovačević zbog nove ideologije, oličene u novom simbolu koji nam pokazuje, odriče one koju je do sad slijedio, ili ga je samo ponijela atmosfera, ostaje na njemu da objasni”, upitao je portparol SD-a.

Pa ipak, dodaje on, sudeći po njegovom objašnjenu događaja, predsjednik Opštine nam je bio “operisan”.

“Da nijesam, uz fotografiju, pogledao i video zapis, možda bih i povjerovao u njegove riječi da je “namještao kaiš i sat.” Ovako, ostaje mi da nadležne državne institucije pozovem da konačno adekvatno sankcionišu Kovačevića za nepoštovanje državnih simbola, čvrsto vjerujući da će građanke i građani prvom prilikom dati adekvatan odgovor na ovu demonstraciju nekulture i elementarnog nevaspitanja”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve