Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Krapović pokazao odgovornost prema Parlamentu, poslaniku i građanima

On je kazao da se sa ministrom Krapovićem razlikuje u mnogo čemu, ali da je ovo je primjer odgovornog odnosa prema Parlamentu, poslaniku i, u konačnom, a najvažnijem, građankama i građanima Crne Gore

Kao što uvijek iskritikujem ono za šta smatram da nije dobro, tako sam uvijek, i sa tom praksom ću nastaviti, javno hvalio ono što jeste dobro. Naime, 25.11.2023. godine sam ministru odbrane Draganu Krapoviću poslao zahtjev u kojem od njega tražim da mi dostavi informaciju povodom postupanja pripadnika VCG prilikom saobraćajne nesreće na putu Tivat-Budva u kojoj je život izgubilo jedna maloljetna osoba, saopštio je portparol SD-a, Nikola Zirojević.

Kako je istakao, Krapović ga je već 27. novembra obavijestio o aktivnostima koje su u toku, a koje su trebale biti okončane početkom ovog mjeseca.

“Danas me ministar ponovo obavijestio o stanju povodom ovog događaja, informišući me da je načelniku NGŠ-a izdata naredba da pripremi prijedlog za donošenje odluke o pokretanju disciplinskog postupka, kao i da hitno pristupi izradi internih procedura kojima će se jasno definisati postupanja pripadnika Čete vojne policije koji se angažuju u slučajevima obezbjeđenja štićenih ličnosti”, istakao je Zirojević.

On je kazao da se sa ministrom Krapovićem razlikuje u mnogo čemu, ali da je ovo je primjer odgovornog odnosa prema Parlamentu, poslaniku i, u konačnom, a najvažnijem, građankama i građanima Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve