Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Povučena inicijativa za izglasavanje nepovjerenja Vladi: Nakon najave DF-a otpočeti razgovore o formiranju nove većine

Povukli inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore

Imajući u vidu najavu Demokratskog fronta da će podnijeti inicijativu za skraćenje mandata Skupštine, saopštenu 11. decembra, a nakon što je ujedinjena opozicija pokrenula proceduru izglasavanja nepovjerenja Vladi, smatramo da, bez odlaganja, treba otpočeti razgovore o formiranju nove skupštinske većine, navodi se u saopštenju opozicionih partija koje su predale inicijativu.

”Uvjereni smo da će doći do formiranja nove parlamentarne većine i, na taj način, biti stvorene neophodne pretpostavke za pad Vlade i razrješenje predsjednika Skupštine Crne Gore”, dodali su.

”Iz tog razloga, povlačimo inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore”, poručili su u saopštenju.

Na sjednici Skupštine Crne Gore koja je počela danas, kao prva tačka dnevnog reda trebalo je da bude izglasavanje nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića.

Podsjećamo, 40 poslanika opozicije je krajem novembra pokrenulo inicijativu o izglasavanju nepovjerenja Vladi Crne Gore. Razlog ze njeno pokretanje je bio u, kako su naveli, zbog lošeg rada vlade ali i činjenice da je Crnoj Gori potreban evropski i građanski konsenzus i pomirenje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
13.12.2021-13:41 13:41

CIRKUS ZA PRIMITIVNI NAROD;FUJ!!!

gagi
13.12.2021-16:30 16:30
Reply to  pero

na koga si mislio “primitivni narod”i koga sve podrazumijevas pod izgovorenom recenicom,cekam odgovor,pa da te “pohvalim”ajde bujrum.

MiloVujovi
13.12.2021-22:03 22:03

Kakva Blamaza Jadova iz DPS-a,za Mene Ocekivano mjesec dana Najava da Multicetnicka vlast Pada,sta ocekivati od DPS-a SD a i SDP-a partije Telece Naravi koje su Nas dovele do ovog Sloma,Vakat je da se Probudi Cijela Crnogorska Nacija,jos vi nije Jasno ni poslije Cetinja da imamo Posla sa Podmuklim Hijenama Dosljacima srbijanskim Pobjeglicama Litijasima i Domacim izdajnicima koji su Udruzeni u Prevarantskoj Multicetnickoj vlasti koja sprovodi Diktaturu Teokratije Bezobzirne Brutalne Bahatosti prema svemu Crnogorskome i bez ikakvog Naseg Otpora Uvode Nas Tajno i Javno u tzv.srbijanski svijet,Zato Nam je Hitno za Spas Crnogorske Drzave i Nacije Potrebno da sa Pojavi… Pročitaj više »

MiloVujovi
14.12.2021-20:08 20:08

Urednici,koji kurac pustate Moje komentare poslije 24 sata,ili ga pustite odmah ili ga Nepustajte,kao Moj zadnji đe smo Sramno izdali Cetinje i đe smo trebali se na Cetinje okupiti minimum 50.hiljada a ne dvije tri hiljade đe smo trebali da se Spremimo i sa Kalasnjikovima i RPG za Rusenje Helikoptera i sa mnogo toga jos,a vi Krijte istinu samo tako Junacki srbijanski i pazite da Nenazebe vasa Simpatija partija srbijanskih Mjesanaca DPS i Milo Đukanovic koji su Posrbili i Zavili Crnu Goru u Crno gore no da je tzv.DF cetnicki izmet bio 30.g. na Vlasti !!