Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Vuković: Spajić da podnese ostavku, čak je i Milović potvrdio sve ono što od samog starta URA govori

''Vlada koju za pola godine karakterišu već brojne afere, u kojoj premijer Spajić već ima problem sa dva ministra, Milovićem i Šaranovićem, uslovljenu podršku koalicionih partnera, i ostvarene višestruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet''

Nakon današnje vanredne konferencije za medije ministra Andreja Milovića i optužbi koje je iznio na račun premijera Milojka Spajića, jedino logično bi bilo da Spajić podnese ostavku i da na taj način prekine konstantno brukanje Vlade i države Crne Gore, saopštila je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

” Ne zanimaju nas Pokret Evropa sad i njihovi unutrašnji problemi, ali kao i uvijek stajemo u zaštitu države Crne Gore. Vlada koju za pola godine karakterišu već brojne afere, u kojoj premijer Spajić već ima problem sa dva ministra, Milovićem i Šaranovićem, uslovljenu podršku koalicionih partnera, i ostvarene višestruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet. Iako sa Milovićem od početka vodimo politički rat i smatramo da je zastupao interese mafije, moramo priznati da je danas saopštio istinu na koju smo upozoravali – da Spajić Crnu Goru vodi u ponor”, poručila je Vuković.

Vuković je zaključila da je na današnjoj konferenciji za medije čak i Milović potvrdio ono što Građanski pokret URA priča od dana kada je formirana 44. Vlada.

“Da iza Milovićevih napada na šefa SPO-a Predraga Šukovića i SDT-a Vladimira Novovića stoji Spajić”, zaključila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
11.06.2024-06:52 06:52

Vukovićka kako i na koju vezu ti još uvijek sjediš za stolom Svetosavske Skupšine kao neki “sekretar”uz Mandića,Pejovića dijareje,i one “pameti”Zdenke Popović što jadna “pogibe”od rabote.