Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Prerano je govoriti da li ću se kandidovati za gradonačelnika, nije moguća promjena lokacije budućeg kolektora

''Za sada sam fokusiran na ono što su mi readovne obaveze, a kao što vidite njih je puno i ne ostaje mi previše vremena da mislim o tim stvarima. O tome ćemo odlučivati na nivou partije koju predstavljam, eventualno koalicije sa kojom ćemo nastupiti na tim izborima'', rekao je Vuković

Prerano je govoriti o tome da li ću se kandidovati za gradonačelnika na sledećim lokalnim izborima u Podgorici, rekao je aktuelni gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković gostujući u jutarnjem programu Televizije Crne Gore.

“Za sada sam fokusiran na ono što su mi readovne obaveze, a kao što vidite njih je puno i ne ostaje mi previše vremena da mislim o tim stvarima. O tome ćemo odlučivati na nivou partije koju predstavljam, eventualno koalicije sa kojom ćemo nastupiti na tim izborima”, rekao je Vuković.

Govoreći o kolektoru za prečišćavanju otpadnih voda, gradonačelnik Podgorice rekao je da nije moguća promjena lokacije iz Botuna. On je najavio da će Podgorica dobiti taj objekat za tri godine kao i da je to objekat najsavremenije postrojenje tog tipa u ovom dijelu Evrope.

“Ovo su sistemi koji mijenjaju kvalitet života u gradovima koji se grade, čija se gradnja planira godinama i decenijama. To su sistemi koje nemaju mnogo veći i bogatiji gradovi u regionu. Ovo što radi jedan broj ljudi iz tog mjesta (Botun) treba shvatiti u kontekstu političkih procesa. Posljednji njihov protest me dodatno uvjerio u to. Te poruke koje su bile upućene meni i mojim kolegama su krajnje neprimjerene i nevaspitane, i to nema nikakve veze sa zaštitom životne sredine. Upravo će oni imati najveću korist od toga”, istakao je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve