Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Poziv da se izjasnim u odnosu na navode prijave Kovačevića pokušaj zastrašivanja političkih protivnika aktuelne vlasti

''Potpuno je jasno da se radi o još jednom pokušaju zastrašivanja političkih protivnika aktuelne vlasti (uzaludna rabota, naravno) i skretanja pažnje sa brojnih afera koje prate rad sramotnog predsjednika Opštine Nikšić''

Nakon koleginice Aleksandre Vuković Kuč i Sonje Milatović, te glavnog urednika ‘Pobjede’ Draška Đuranovića juče sam i ja dobio poziv da se izjasnim u odnosu na navode prijave nacional-šoviniste Marka Kovačevića, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković.

On je, na mreži Iks (X), napisao da su dva uniformisana lica posjetila stan gdje žive njegovi roditelji u 4 sata popodne, te napomenuo da na toj adresi ne živi od 2012. god.

” Potpuno je jasno da se radi o još jednom pokušaju zastrašivanja političkih protivnika aktuelne vlasti (uzaludna rabota, naravno) i skretanja pažnje sa brojnih afera koje prate rad sramotnog predsjednika Opštine Nikšić ” rekao je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
18.03.2024-16:00 16:00

Hitlerov sistem..Niksic je postao..cetnicko-primitivno ruglo..ulice mracne..iako je ovaj zvani Subara cetnik uzeo iz kase(tako sam citala)da rasvjetu obnovi od toga nema nista..a dje su milioni???