Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković o inicijativi za smjenu Vraneša: Prilika da PES, DCG i URA dokažu lojalnost prinicipima za koje se zalažu

DPS je danas najavio podnošenje inicijative za smjenu Vraneša zbog njegovih ocjena o Danu nezavisnosti

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković kazao je da su izbor Daria Vraneša za predsjednika opštine podržale i partije većine na državnom nivou, kao i odbornici Evrope sad. DPS je danas najavio podnošenje inicijative za smjenu Vraneša zbog njegovih ocjena o Danu nezavisnosti.

”Podsjećanja radi, izbor Vraneša za predsjednika opštine podržale su partije vladajuće većine na državnom nivou i odbornici Evrope Sad. Evo prilike da deklarativno građanske, proevropske partije (DCG, URA, ES) isprave tu grešku i dokažu lojalnost principima za koje se zalažu”, napisao je Vuković na tviteru.

Podsjećamo, Vraneš je kazao da će prekinuti praksu da se, 21. maja na Dan nezavisnosti, “grad pretvara u cirkusku predstavu”.

”Da me nijeste napomenuli na zasijedanju Skupštine opštine Pljevlja iskren da budem ne bih se ni sjetio da je Dan nezavisnosti 21. maja”, navodi se u odgovoru predsjednika Opštine Pljevlja na pitanje odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Marka Tošića zašto grad nije ukrašen povodom nacionalnog praznika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve