Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Ministar priznao da je država pred bankrotom

Prema njegovim riječima, jedan broj vrhunskih profesionalaca iz Ministarstva finansija bio je prinuđen, nakon promjene vlasti 2020, da napusti ministarstvo

Poslanik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković kazao je da ministar finansija Novica Vuković na današnjoj sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet implicirao da je Crna Gora pred bankrotom.

“Vrlo korektna diskusija mininistra finansija Vukovića na sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet – uz dva (implicitna) priznanja: Crna Gora je, de facto, pred bankrotom (uprkos rekordnim prihodima, rupa u budžetu već bi bila 50 m da je kapitalni budžet realizovan shodno planu)”, naveo je Vuković naTviteru.

Prema njegovim riječima, jedan broj vrhunskih profesionalaca iz Ministarstva finansija bio je prinuđen, nakon promjene vlasti 2020, da napusti ministarstvo.

“To je još jedna potvrda teze DPS-a o političkom progonu u režiji prethodne dvije vlade. Ministar je, tvrdi, uspio da ih vrati u sistem, što je za pohvalu”, naglasio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve