Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković Kuč o komentaru Kovačevića: Zavjetničin najodgovorniji učenik, provincijalno i malograđanski, provocira i pokazuje svu zaraznost svoga šovinizma

''Epidemija govora mržnje je na vrhuncu''

“Mandićev najtalentovaniji poricatelj države Crne Gore, netalentovani falsifikator istorije i Zavjetničin najodgovorniji učenik, provincijalno i malograđanski, iako je na čelu grada, provocira i pokazuje svu zaraznost svoga šovinizma”, napisla je Aleksandra Vuković-Kuč, potpredsjednica DPS i poslanica u Skupštini Crne Gore reagujući na komentar predsjednika opštine Nikšić, Marka Kovačevića.

“Epidemija govora mržnje je na vrhuncu. Hitno potreban politički karantin za prenosioce ove nepodnošljive pošasti”, napisla je Vuković-Kuč.

Podsjećamo, Kovačević je na FB profilu napisao da “Mandiću lijepo stoji zgrada Zetske banovine, normalno da Švabama to smeta”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
07.03.2024-16:18 16:18

Ovaj cetnik primitvni,koga je mafija i crkva sa Dakom dovela za gradonaclenika je najveca sramota za Niksic! Da je ziv Sava Kovacevic ovakvi i ovi sto vode drzavu nebi nikad mogli doci u tu pozociju vec bi bili jazbine odakle su izasli!MRS!