Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković Kuč: Maškare iz prvoga reda fašizma spaljuju pisca

Hajne je upozoravao da tamo đe spaljuju knjige uskoro će spaljivati ljude, ocijenila je poslanica i potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč  o namjeri da se na karnevalu u Herceg Novom spali lutka koja predstavlja pisca  Andreja Nikolaidisa

Hajne je upozoravao da tamo đe spaljuju knjige uskoro će spaljivati ljude, ocijenila je poslanica i potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč  o namjeri da se na karnevalu u Herceg Novom spali lutka koja predstavlja pisca  Andreja Nikolaidisa. 

Poznato nam je, kaže ona, nacističko spaljivanje knjiga.

“U Herceg Novome, pod krinkom karnevala, spaljuju pisca Andreja Nikolaidisa, koji satirom razara šovinizam i nacionalizam aktuelnih kreatora javnih politika u Crnoj Gori, maškara iz prvoga reda malograđanštine”, napisala je poslanica u objavi na mreži X.

Rekli bismo, kaže, “strašno”!

“No, gorjeti na lomači najprimitivnijega Mandićevog i Dodikovoga “srpskog sveta”, okolnost je poželjna za biografiju svakoga plemenitog i obrazovanoga čovjeka. Stoga bi Andreju Nikolaidisu ovaj akt neduhovitih i neduhovnih ljudi trebalo da bude vatreni podsticaj za razornu kritiku tikvana koji ozbiljno unazađuju crnogorsko društvo”, stoji u objavi Vuković Kuč.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pasima
02.03.2024-17:37 17:37

BRAVO GOSPODJO VUKOVIC.
TACNO I KONCIZNO.

Tara
02.03.2024-20:02 20:02

i Hitlerovci su to radili..zalosno-neumno..fukarski..Sram vas bilo…Fuj…!

Lada
03.03.2024-11:25 11:25

Biti prozvan i spaljen od ovakvih kakvi vode Herceg Novi je kompliment.