Srijeda, 22 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Izbor Đukanovića je stvar odgovornosti prema sebi i svojim najbližima

Toga dana, dakle, odlučujemo o sebi i sudbini budućih generacija

Potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković obratio se građanima na Facebook-u poručivši da nas u nedjelju čeka još jedan susret sa istorijom.

Njegovo obraćanje prenosimo integralno.

Drage sugrađanke i sugrađani,

U nedjelju, 02. aprila našu generaciju čeka još jedan susret s istorijom. Toga dana odlučujemo o tome da li će Crna Gora ubrzano krenuti ka Evropskoj uniji, što garantuje bolji kvalitet života za sve njene stanovnike, ili ćemo nastaviti da lutamo, gubimo vrijeme i gomilamo probleme dok se društvo i država ne slome pod njihovim teretom.

Toga dana, dakle, odlučujemo o sebi i sudbini budućih generacija!

Tokom prethodne četiri godine, u Podgorici smo dokazali da, kada volimo svoj grad i svoju zemlju, kada radimo posvećeno, pošteno i u interesu svih, zajedno možemo puno. Ne postoji niko ko živi u Podgorici i Crnoj Gori, odnosno ko posjećuje naš grad, a da ne primjećuje koliko se razvio i koliko je danas ljepši, evropskiji, bolji za život za sve!

I, nema tu čarobne formule, niti jeftinih populističkih trikova.

Ako vjerujete u sebe, onda radite.

Ako radite, onda stvarate.

Ako stvarate, onda će svima biti bolje.

A danas je, u poređenju s vremenom kada smo počinjali mandat, u Podgorici svima bolje. I, to je naša najveća satisfakcija.

Želim da znate da ništa od toga što smo zajedno stvorili u Podgorici i čime se danas ponosimo, ne bi bilo moguće da, prije gotovo pet godina, jedan čovjek nije ukazao povjerenje grupi mladih ljudi da vode naš grad.

Taj čovjek je Milo Đukanović.

Od prvog dana mandata, gradska uprava na čijem sam čelu u predsjedniku Đukanoviću imala je stameni oslonac. Bio je tu da podrži svaku dobru inicijativu, novu investiciju i razvojni projekat u interesu našeg grada. Njegova pomoć bila nam je posebno dragocjena tokom trajanja pandemije koronavirusa.

Predsjedniku Đukanoviću dugujemo puno. Podgorica mu duguje puno.

Zahvaljujući njegovoj politici, naš grad je, duže od dvije decenije, na stabilnom putu razvoja i opšteg napretka. Zahvaljujući tome, Podgorica je danas istinska mala evropska prijestonica.

Zato, očekujem, drage sugrađanke i sugrađani, da na predstojećim izborima snažno podržimo predsjednika Đukanovića. To nije stvar politike. To je stvar odgovornosti prema sebi i svojim najbližima.

Dokazali smo da zajedno možemo puno. Dokazali smo da je evropska Podgorica moguća. Pobjedom predsjednika Đukanovića, dokazaćemo da je i evropska Crna Gora moguća.

Za broj 1!

Za Crnu Goru u Evropskoj uniji!

Za srećnu budućnost svih nas!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve