Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vukićević: Jeftina i degutantna podmetačina odbornice Đurović, atak na integritet časnih ljudi

Vukićevič dodaje da će DPS i njeni koalicioni partneri biti konstruktivna opozicija novoj vlasti, opozicija svakom obliku primitivizma i destrukcije, partner za projekte koji unaprijeđuju naš grad i partner za izgradnju skladnog građanskog života za sve Nikšićanke i Nikšićane

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić Zoran Vukićević kazao je da  živimo u vremenu u kome su društvene mreže postale poligon za targetiranje neistomišljenika, za ostrašćene izlive mržnje i diskvalifikacija, za plasiranje gnusnih laži, povredu integriteta i dostojanstva ličnosti. Vukićević kao povod za obraćanje navodi da lažnu objava odbornica koalicije “Za budućnost Nikšića” Anice Palija Đurović, koja tvrdi da ima spisak lica kojima su navodno upućena novčana sredstva pred 21. maj.

“Politika se uveliko preselila na ove medijske i socijalne resurse i tamo dobila svoje uzlete, svedozvoljenost i prljavštinu. Svjestan sam ovog fenomena modernog doba, ali se ne mogu pomiriti sa činjenicom da civili-zacijska i tehnološka dostignuća nekim ljudima služe za kreiranje ambijenta laži, mraka i neukusa. Da poništavaju tradiciju, odboj Marka Miljanova, Ljuba Čupića, nikšićki duh i crnogorsko viteštvo”, navodi Vukićević.

Kako je istakao da je povod za obraćanje je lažna objava, spisak lica kojima su navodno uplaćena novčana sredstva za pred-stojeći praznik – Dan nezavisnosti 21. maj.

“Ova amaterska, jeftina i ljudski degutantna podmetačina atak je na ljudski i profesionalni integritet časnih i ostvarenih ljudi, Nikšićana posvećenih svom gradu i njegovom prosperitetu”, opominje Vukićević.

Dodatno napominje da posebno čemerno djeluju ataci i klevetanje mlade osobe, Sonje Milatović, čija biografija, kako je kazao,  koja je tek počela da se piše, obećava domete velikih nikšićkih umjetnika i stvaralaca.

Vulićević naglašava da se Opštinski odbor DPS Nikšić, ponosi što njen program, ideje i emocije dijeli osoba čiji su karakter, intelektualni dometi, volja i odlučnost satkani od najplemenitijih nikšićkih narativa.

“Razumijem da postoji kod nekih ljudi zavist, ljubomora i kompleksi zbog svoje sićušnosti, ali ne razumijem odsustvo stida i spremnost da se istraje u laži i destrukciji. Odbornica koalicije “Za budućnost Nikšića” Anica Palija Đurović, koja je iznijela gnusne laži, a iste izbrisala nakon sat vremena, svoje “hrabre i dosljedne” objave će morati dokazati na sudu”, poručuje on.

Vukićevič dodaje da će DPS i njeni koalicioni partneri biti konstruktivna opozicija novoj vlasti, opozicija svakom obliku primitivizma i destrukcije, partner za projekte koji unaprijeđuju naš grad i partner za izgradnju skladnog građanskog života za sve Nikšićanke i Nikšićane.

“Radujemo se nastupajućem prazniku – Danu nezavisnosti Crne Gore i pozivamo sve sugrađane da ga obilježimo dostojanstveno uz želju da svaki naredni dočeku-jemo u ljepšoj i harmoničnijoj svakodnevici”, zaključuje Vukićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve