Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Lokalni izbori biće uvod u pobjedu na parlamentarnim

Govoreći o umiješanosti najviših dražavnih funkcionera u organizovani kriminal i teška krivična djela, Vujović kaže da ima više nego dovoljno elemenata da je vrh GP URA umiješan u šverc cigareta

Očekujem da lokalni izbori budu prekretnica i uvod u pobjedu na parlamentarnim izborima koji nas očekuju za par mjeseci, poručio je generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović u emisiji “Pressing” Gradske RTV.

Isitiče da od lokalnih izbora u Podgorici očekuje pobjedu.

Govoreći o umiješanosti najviših dražavnih funkcionera u organizovani kriminal i teška krivična djela, Vujović kaže da ima više nego dovoljno elemenata da je vrh GP URA umiješan u šverc cigareta.

“Vidjećemo kako će se situacija odvijati, ali taj panični strah Abazovića koji smjenjuje sve oko sebe, odnosno uklanja svjedoke njegovih političkih nepočinstava”, kaže Vujović.

Smatra da je želja velikosrpskih krugova koji stoje iza koncepta promjene vlasti da Crnu Goru destabilizuju, unize i devastiraju predstavu o Crnoj Gori kao lideru u integracionom procesu i članici NATO-a, kod međunarodnih partnera – kako bi izgubila kredibilitet koji je imala.

“Ključni cilj je da međunarodni partneri dignu ruke od Crne Gore i kažu da država noije sposobna da funkcioniše na elementaran način”, ocjenjuje Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve