Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

VESELI SE SRPSKI RODE Milatović u dvodnevnoj posjeti Srbiji

Posjeta Predsjednika Milatovića Srbiji prva je nakon zvaničnih posjeta Briselu i institucijama Evropske unije i NATO-a, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unapređenja regionalne saradnje.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji. On će u Beogradu razgovarati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Predviđeno je da Milatović u okviru posjete položi vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cvijeće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

U čast Milatovića, Ambasada Crne Gore prirediće i svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Crne Gore.

Iz Kabineta srpskog predsjednika je najavljeno da će u ponedjeljak, u 10 sati, biti organizovana ceremonija svečanog dočeka Milatovića ispred Palate Srbija, a 15 minuta kasnije planiran je sastanak sa Vučićem.

Plenarni razgovori delegacija Srbije i Crne Gore predvođeni Vučićem i Milatovićem zakazani su za 10:45 sati, nakon čega će predsjednici dvije zemlje dati izjave za medije.

Posjeta Predsjednika Milatovića Srbiji prva je nakon zvaničnih posjeta Briselu i institucijama Evropske unije i NATO-a, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unapređenja regionalne saradnje.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
09.07.2023-09:07 09:07

A zašto da se ne vesele poseti bratskoj državi ? I vi ste se veselili dok ste se besplatno školovali, zapošljavali, lečili i “završavali” po Srbiji.

Merlin
09.07.2023-09:34 09:34

Milo nije ni smeo da ode u Beograd jer zna da ga niko ne bi primio. :)

Fih
09.07.2023-15:02 15:02

Neka botu, kaze se lijecili, ne lecili

kalimero
09.07.2023-20:21 20:21

U Srbiji dok nije bila poražena od onih koji su izgubili Drugi veliki rat bilo je besplatno školovanje, liječenje, zaposlenje, upisi na fakultete, školske internate, studentske domove, upis dece u obdanište, slobodno izjašnjenje na popisu građana, a kada su došli klerofašisti, stiže Crnogorcima zabrana upisa i svega onog što je dozvoljeno Srbima. Tako radi velikosrpska ideologija “Krvi i Tla”.

Mark
10.07.2023-09:28 09:28

Srbi SE raduju. Dosao crnogorac..