Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Unaprijediti saradnju Izraela i Crne Gore

Ministar je upoznao Šaked da je Crna Gora trenutno izložena napadima na vladinu digitalnu infrastrukturu, te da se radi na saniranju posljedica i da su izraelska iskustva iz oblasti digitalne bezbjednosti vrlo dragocjena za Crnu Goru

Saradnja Vlade Crne Gore i Vlade Izraela može biti unaprijeđena i učvršćivanjem saradnje između relevantnih instistucija, jedan je od zaključaka danas održanog sastanka potpredsjednice Vlade i ministarke unutrašnjih poslova Izraela Ajelet Šaked sa ministrom javne uprve Marašom Dukajem.   

Tokom prijema, kako je saopšteno, ministri su razmijenili iskustva iz oblasti javne uprave, a naročito pružanja digitalnih usluga.

“Šaked je predstavila crnogorskoj delegaciji digitalna rješenja Vlade Izraela. Ministri su se saglasili da saradnja Vlade Crne Gore i Vlade Izraela može biti unaprijeđena i učvršćivanjem saradnje između relevantnih instistucija. Šaked se zahvalila za posebnu pažnju koju Crna Gora posvećuje bezbjednosti izraelskih turista koji borave u Crnoj Gori”, navode iz resora na čijem je čelu Dukaj.

Ministar je upoznao Šaked da je Crna Gora trenutno izložena napadima na vladinu digitalnu infrastrukturu, te da se radi na saniranju posljedica i da su izraelska iskustva iz oblasti digitalne bezbjednosti vrlo dragocjena za Crnu Goru.

Takođe, akko dodaju, upućen je poziv Šaked da uskoro posjeti Crnu Goru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve