Srijeda, 26 Juna, 2024
Rubrika:

Ugljanin: Bošnjaci politički zreo i društveno odgovoran narod

''Ponosni na svoj bošnjački nacionalni i islamski vjerski identitet, predvođeni Bošnjačkom strankom sa Vama na čelu, Bošnjaci su postali pozitivan i pouzdan faktor političke stabilnosti u Crnoj Gori''

Povodom uspjeha Bošnjačke stranke na juče održanim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, predsjednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, uputio je čestitku predsjedniku Bošnjačke stranke Ervinu Ibrahimoviću.

“U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka čestitam vam na izbornim rezultatima koja je ostvarila Bošnjačka stranka na juče održanim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori. Ovaj izborni rezultat Bošnjačke stranke je jasna poruka da su Bošnjaci Sandžaka i Crne Gore politički zreo i društveno odgovoran narod. Bošnjaci su podržali koncept građanske Crne Gore, punopravne članice NATO saveza i Evropske unije, za koju se, Bošnjačka stranka zalaže. Ponosni na svoj bošnjački nacionalni i islamski vjerski identitet, predvođeni Bošnjačkom strankom sa Vama na čelu, Bošnjaci su postali pozitivan i pouzdan faktor političke stabilnosti u Crnoj Gori. Želim Vam svako dobro”, naveo je Ugljanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve