Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tilije čestitala Bečiću: Nadam se jačanju saradnje

Predsjednica Predstavničkog doma Belgije Elijan Tilije, uputila je predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću čestitku

Predsjednica Predstavničkog doma Belgije Elijan Tilije, uputila je predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću čestitku.

Bečić

„U ime predstavničkog doma Belgije, želim da Vam uputim srdačne čestitke povodom Vašeg izbora za predsjednika parlamenta Crne Gore.

Uvjerena sam da naši kontakti na parlamentarnom nivou predstavljaju važan element dobrih odnosa između naše dvije zemlje i nadam se da ćemo moći da ojačamo naše bilateralne parlamentarne odnose tokom narednog mandata.

Radujem se našem susretu u bilateralnom kao i u multilateranom kontekstu, čim budemo pobijedili krizu izazvanu virusom Covid 19, i vratili međunarodnu saradnju u normalne tokove”, navela je Tilije.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić naveo je u odgovoru predsjednici Predstavničkog doma Belgije da je temelj dobrih bilateralnih odnosa Crne Gore i Kraljevine Belgije potencijal za dalji razvoj i intenziviranje sveukupne saradnje dvije države, sa posebnim naglaskom na potrebu unaprjeđenja ekonomskih odnosa u obostranom interesu.

„Cijeneći poseban značaj parlamentarne diplomatije, kao efikasnog načina za jačanje međudržavnih odnosa, želim da izrazim uvjerenje da će grupe prijateljstva između naša dva parlamenta kroz direktnu komunikaciju poslanika biti efikasan mehanizam za unapređenje postojećih odnosa. Sa iskrenom željom da odnosi naših država nastave uzlaznom putanjom, koristim priliku da se još jednom zahvalim i srdačno Vas pozdravim“, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
29.11.2020-10:40 10:40

Becicu Gradjane CG to NE- I N T E R E S U J E ! Nego Kako ce te SA koalicionim partnerima podnijet IZGON vaseg Prijatelja Bozovica ??