Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tičić: Jalovi pokušaj Carevića da povrati uništeni rejting lokalne vlasti

Budvanski performans u čast najboljeg tenisera na svijetu, pretvorio se u jalovi pokušaj predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića da uz rizik po zdravlje svojih sugrađana, povrati uništeni rejting lokalne vlasti, kazao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva, Milan Tičić

Budvanski performans u čast najboljeg tenisera na svijetu, pretvorio se u jalovi pokušaj predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića da uz rizik po zdravlje svojih sugrađana, povrati uništeni rejting lokalne vlasti, kazao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva, Milan Tičić. 

Uzgred, u Budvi, razloga za veselje, nažalost nema, jer je nekadašnja prijestonica crnogorskog turizma, svedena na seosko vašarište, u kojem lokalna vlast uopšte ne funkcioniše, pošto njeni konstituenti zaslijepljeni međusobnom mržnjom, nijesu sposobni da upravljaju gradom.

“Podržavam što je Novak počasni građanin Budve. Riječ je o čovjeku koji je sopstvenu svadbu organizovao u našem gradu, i to u hotelu kojeg je aktuelna vlast, u međuvremenu zatvorila. Slike sa tog događaja obišle su svijet i kao Budvani smo tada bili počastvovani i ponosni, za razliku od današnjeg performansa, gdje su čelnici Budve ikonografijom poručili dijelu svojih sugrađana da oni za njih ne postoje”, naveo je Tičić.

On je naveo sportski bodri Novaka Đokovića i kako mu je drago što je u Budvi.

“Međutim, pitam i Marka Carevića: Zašto se niko nije sjetio da iskaže poštovanje i podršku dvojici naših sugrađana Milošu Božoviću i Stefanu Čavoru koji su nas 15 dana viteški predstavljali na Evropskom prvenstvu u rukometu? Zato što to Marko Carević nije mogao politički da kapitalizuje i zloupotrijebi, ili postoji neki drugi razlog”, zaključio je Tičić u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve