Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Zvaničan stav Crne Gore o članstvu Kosova u SE vidjećete na Komitetu ministara

''Pravo glasanje će se desiti u aprilu kada ćete moći vidjeti pravi stav države Crne Gore'', kazao je premijer

Premijer Milojko Spajić danas je komentarisao to što je poslanica Demokratske narodne partije Maja Vukićević glasala protiv članstva Kosova u Savjetu Evrope na sjednici Komiteta za politička pitanja SE.

“Pravo glasanje će se desiti u aprilu kada ćete moći vidjeti pravi stav države Crne Gore”, kazao je odgovarajući na pitanja novinara.

Glasanje Vukićević izazvalo je brojne reakcije.

Vukićević je glasanjem protiv prijema Kosova u Savjet Evrope jasno demonstrirala podršku svoje stranke ka zlokobnom hegemonističkom imaginarnom projektu “srpski svet”, a time je jasno dokazala da dio vlasti ide kontra svih evropskih politika i na štetu integracije Crne Gore u Evropsku uniju. Sve to na veliko zadovoljstvo nalogodavaca iz Beograda kojima je i osnovni cilj da Crnu Goru udalje od EU i zabetoniraju u blato regionalne stagnacije i nacionalističko-klerikalnog trvenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sanja
29.03.2024-17:21 17:21

Evo ga lazojko, vojnik Rista Radovica i Atanasija iz Trebinja! Paf paf bez mentalnog kapaciteta, lazov i prevarant nevidjen do sad na ovim prostorima!

Mico
29.03.2024-19:16 19:16

Sprdnja od Cetnika VUČIĆA izjava. O PONAŠANJU CRNE GORE: Sram ih bilo, sve ustreptali i ODMAH POJURILI U PRIŠTINU!- Video sam i ovu ministarku danas, Gorčević, sva je ustreptala. Sram ih bilo. Moraju valjda tako da se ponašaju što je jedna časna žena Maja Vukićević, odbila da glasa za Kosovo u Savetu Evrope, pa su brže bolje otišli u Prištinu da se izvinjavaju

Backovic E.
29.03.2024-22:40 22:40

”Pravo glasanje će se desiti u aprilu kada ćete moći vidjeti pravi stav države Crne Gore”, kazao je premijer. To bi znacilo da postoji neka prava i kontra nje neka kriva CG. Ovaj put bih se slozio u potpunosti !!!