Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Spajić sa opozicijom o popisu

Cilj sastanka je da se utvrdi šta je realizovano iz Sporazuma o uslovima za održavanje popisa, i da li popis može da počne 30. novembra

U zgradi Vlade u toku je sastanak premijera Milojka Spajić i predstavnika opozicije o predstojećem popisu.

Cilj sastanka je da se utvrdi šta je realizovano iz Sporazuma o uslovima za održavanje popisa, i da li popis može da počne 30. novembra.

Skupština Crne Gore podržala je danas formiranje Odbora za praćenje primjene Sporazuma o uslovima za održavanje popisa stanovništva, domaćinstava i stanova, čiji će kopredsjednici biti poslanici Pokreta Evropa sad i Demokratske partije socijalista, Darko Dragović i Nikola Rakočević.

Ranije danas, premijer je na društvenoj mreži Iks pozdravio usvajanje izmjena i dopuna Zakona o popisu, istakavši da je, sa podrškom 64 poslanika, to način da se vrati povjerenje u institucije sistem.

On je poručio da će Vlada obezbijediti uslove za nesmetano sprovođenje popisa. Spajić je kazao da je mjesec posvećenosti dijalogu i inkluzivnom pristupu dalo rezultat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
28.11.2023-15:38 15:38

Nijesi uradio ništa da POPIS BUDE U INTERESU CRNE GORE! NAŠMINKAO SI NEŠTO KA OVIM GLUPAVIM SPORAZUMOM, A ŠMINKA TI SE VEČ SPIRA. . ISPOD SE VEĆ RAZGOLIĆAVA U PUNOM SJAJU, TVOJA SRSKA PODVALA GRAĐANIMA CRNE GORE. UBAČENE 4 TAČKE, KOJE ODGOVARAJU PLANOVIMA SRPSKOG OKUPATORA, A KOJI JE TEBE INSTALIRAO DA IH BEZUSLOVNO SPROVODIŠ NA ŠTETU I UŽAS CRNOGORSKOG NARODA!PO MONSTATU TI HARAJU NAMJEŠTENICI IZ SRBIJE POKUŠAVAJUĆI DA ZAMASKIRAJU PODVALE KOJE STE ZAJEDNO PRIPREMILI I KOJE NIKO ŽIVI NE MOŽE ISPRATITI, JER SVE KONCE POPISA DRŽITE U SVOJIM ŠAPAMA! OPREM DOBRO SPAJIĆ!