Četvrtak, 30 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić: Ove akcije svjedoče o stepenu infiltracije organizovanog kriminala u institucije sistema

Ističe da svaka grana vlasti mora da radi svoj posao sa motivom da kroz efikasnu saradnju dolazimo do zajedničkog cilja

Pozdravljam kontinuiranu borbu SDT-a protiv svakog vida kriminala i korupcije. Ove akcije svjedoče o stepenu infiltracije organizovanog kriminala u institucije sistema, koje su stvorene za vrijeme bivših vlasti, kazao je premijer Milojko Spajić.

– Zato je jako važno da aktuelna vlada kroz stvaranje zakonskih i praktičnih uslova- pravi jasan diskontinuitet od nekadašnje prakse i suštinski načini našu zemlju evropskom – odnosno slobodnom od pošasti kriminala i korupcije koji nas prate decenijama – napisao je predsjednik Vlade na mreži X.

Ističe da svaka grana vlasti mora da radi svoj posao sa motivom da kroz efikasnu saradnju dolazimo do zajedničkog cilja.

– Te za profesionalan i jako odgovoran rad SDT – Vlada i nadležne uprave će nastaviti da obezbjeđuju adekvatnu podršku, kako bi se vladavina prava primjenjivala efikasno i u punoj mjeri – naveo je Spajić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.04.2024-20:13 20:13

Da nije obrnuto Spajko..vi ste gospodine doveli DF..u Vladi na celo Puciste Mandica….vise nego sramno….ovo hapsenje..je od vas naredjeno..kako bi pucistu Mandica sacuvali..