Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Evropska unija računa na Crnu Goru, nastaviti sa reformama

Što se tiče plana rasta, poručuje Spajić, poslata je poruka da Evropa računa na Crnu Goru kao i da Crna Gora računa na pomoć Evropske unije kroz plan rasta

Poslate su sjajne poruke, u Briselu su oduševljeni progresom koji je napravljen u Crnoj Gori za samo tri mjeseca, kazao je premijer Milojko Spajić nakon sastanka s predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom u Briselu.

Spajić je za TVCG kazao da je u Briselu pomenuto da imaju subjektivni osjećaj kao da su prošle tri godine, a ne tri mjeseca koliko je urađeno za kratko vrijeme, te da žele da Crna Gora nastavi ovim tempom.

“Obećavajuće su poruke, smatram da postoji veliki prostor za napredak u mjesecima koji slijede. Poslali smo očekivanja da želimo da se IBAR desi u toku belgijskog presjedavanja, kada bismo otvorili mogućnost da zatvaramo poglavalja ove godine ubrzanim tempom”, istakao je Spajić.

Što se tiče plana rasta, poručuje Spajić, poslata je poruka da Evropa računa na Crnu Goru kao i da Crna Gora računa na pomoć Evropske unije kroz plan rasta.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve