Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Pogažena izjava časti Bečića i njegovih poslanika, svjedočanstvo njihovog ljudskog i političkog pada

Oni su reagovali na saopštenje Demokrata u kojem su, između ostalog, poručili predsjednici Skupštine Danijeli Đurović da su joj fotelje važnije od naroda

O borbi za fotelje ponovo govore Demokrate, partija koja je zbog razrješenja njihovog lidera sa čela Skupštine organizovala višemjesečne “proteste”, na koje im niko nije dolazio i kojima se smijala čitava Crna Gora, poručili su iz SNP.

Oni su reagovali na saopštenje Demokrata u kojem su, između ostalog, poručili predsjednici Skupštine Danijeli Đurović da su joj fotelje važnije od naroda.

Iz SNP navode da su Demokrate svoju frustraciju pokazali na sjednici Skupštine 19. avgusta, kada su, kako kažu, jedva dočekali da sa DPS-om i ostalim novim partnerima sruše 43. Vladu.

“Jasno nam je da je njihov sljedeći cilj razrješenje predsjednice Skupštine Danijele Đurović, prema kojoj osjećaju istu patološku mržnju koju su pokazali prema Dritanu Abazoviću. Uzalud je podsjećati Demokrate da ni Danijela Đurović, ni ostali poslanici SNP CG nisu glasali za pad Vlade Zdravka Krivokapića, ni za razrješenje Alekse Bečića sa mjesta predsjednika Skupštine”, napominju iz SNP-a.

Očigledno je, kako ističu, da će se Demokrate prikloniti bilo kojoj većini samo da smijene Danijelu Đurović.

“To su pokazali one noći kad su napravili BEMAX koaliciju sa DPS-om i ostalima i smijenili Vladu u najgorem mogućem trenutku po državu.

Od članova ove političke strukture nas više ništa ne može iznenaditi. Pogažena izjava časti Alekse Bečića i njegovih poslanika je svjedočanstvo njihovog trajnog ljudskog i političkog pada”, zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve