Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Ostajemo posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa

Ponosni na dosadašnji pravi put, ostaju, kažu, posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa kao što je borba za obespravljene, za radnike i penzionere.

Socijalistička narodna partija Crne Gore danas slavi 26 godina nepokolebljive istrajnosti i posvećenosti borbi za prava građana i građanki Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

“Od svog osnivanja 1998. godine SNP je kontinuirano težila da se izbori za demokratsku Crnu Goru, u kojoj ce vlast biti smjenjiva i odgovorna građanima.

Hrabrošću, odlučnošću i napornim radom svojih članova i simpatizera, naša Partija je prošla razne faze, saveze i koalicije, da bi danas bila stabilan, pouzdan i poželjan partner svim političkim snagama koje se bore za dobrobit svih građana u Crnoj Gori.

Uprkos izazovima koje smo zajedno prošli, nismo dopustili da ista uzdrma našu vjeru u svjetliju budućnost”, navode u saopštenju.

Ponosni na dosadašnji pravi put, ostaju, kažu, posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa kao što je borba za obespravljene, za radnike i penzionere.

“Uz podršku svojih članova i rastuće povjerenje biračkog tijela, naša Partija je spremna da nastavi u novu epohu svog razvoja i djelovanja i da sa novim mladim snagama stvorimo bolji život za sve naše građane, bez podjela i diskriminacija, po bilo kojoj osnovi.

Naša Partija je porodica slobodnih ljudi, koji od samog početka svog postojanja žele samo jedno, da svaki građanin Crne Gore živi životom dostojnim čovjeka.

Stoga, veliko hvala svim nasim članovima i simpatizerima koji su ostali privrženi ideji koja nas je sve okupila i koji su, uprkos svim teškoćama, ostali dio naše porodice”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve