Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: DPS želi da nas eliminiše jer smo najjači

Iz SNP-a ocjenjuju da je očigledno da DPS i dalje boli činjenica da je upravo SNP u Beranama pokretač njihove smjene, čime je zaustavljen ekonomski i svaki drugi sunovrat ovoga grada

Dokaz da je SNP u Beranama najjači, da je radio i radi za dobrobit svojih građana, te da predstavlja najveću opasnost za DPS i njemu slične govori i činjenica da je Demokratska partija socijalista, onako kao im i priliči, na podao i podmukao način pokušala da eliminiše Socijalističku narodnu partiju iz izborne borbe u Beranama, saopšteno jeiz SNP-a.

“Naime, bez ikakvog osnova, DPS je uložio prigovor Opštinskoj izbornoj komisiji, na Rješenje o utvrđivanju i proglašenju liste SNP-a. OIK je, očekivano, radeći po slovu zakona odbio pomenuti prigovor kao neosnovan”, navode u saopštenju.

Iz SNP-a ocjenjuju da je očigledno da DPS i dalje boli činjenica da je upravo SNP u Beranama pokretač njihove smjene, čime je zaustavljen ekonomski i svaki drugi sunovrat ovoga grada.

“Bez obzira na neviđene opstrukcije kako sa lokalnog, tako i sa državnog nivoa, SNP je, skupa sa svojim sugrađanima uspio da podigne grad iz ruševina bivšeg korumpiranog DPS režima. Tim stazama, stazama uspjeha nastavlja i pobjednička izborna lista “Berane zna najbolje”, koja u moralnom, profesionalnom, kadrovskom i svakom drugom smislu hita ka novoj izbornoj pobjedi”,piše u saopštenju.

“Iz SNP-a zaključuju, “Berane zna najbolje koliko se taj isti DPS nedomaćinski ponašao prema našem gradu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
09.03.2022-22:37 22:37

SNP  sta covjek da vam kaze jedino zalosno koliko ste psihicko CANCER  bolesni  MRZNJOM prema DPS (CRNOGORCIMA) vjerujte sve je jaci i jaci – nikad nijedna partija u CG  nema vecu podrsku od DPS -mozete se becat koliko vam je volja DPS je za sve narode a ne ka vi jednonacionalni pokrite se sa usima i ne spominjite DPS !!