Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović čestitao Živkoviću: Vjerujem da ćete donositi mudre odluke

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Damir Šehović čestitao je Danijelu Živkoviću na izboru za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS).

“Siguran sam da ćete nakon gotovo nepodijeljene podrške članstva koju ste dobili na neposrednim unutarpartijskim izborima, uspješno nastaviti da na savremen način, prilagođen novim, ali veoma zahtjevnim izazovima sa kojima se kao društvo nažalost suočavamo, pružate važan doprinos njihovom prevazilaženju” naveo je Šehović čestitki.

On dodaje da je uvjeren da će DPS pod liderstvom Živkovića i dalje biti prepoznata po afirmaciji građanskih, multietničkih, antifašističkih, evropskih, odnosno svih temeljnih državotvornih vrijednosti, kojima smo inače godinama zajedno posvećeni.

“Ne sumnjam da će Vaš, i rad Vaših kolega iz novoizabranog rukovodstva biti plodan, a ostvareni ciljevi inspiracija za dalje napore. Uz najbolje želje za uspješan mandat, i puno uvjerenje da ćete donositi mudre odluke za dobrobit svih građana Crne Gore, upućujem Vam prijateljski pozdrav” zaključio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
30.01.2024-19:19 19:19

Mi cemo donijeti mudre odluke..a ne kao vi–podrzaliste cetnike..da birate zajednickog sudiju..vise nego sramno..