Petak, 1 Marta, 2024
Rubrika:

Seferović se neistinama preporučio za novi politički angažman

Seferović je, kako su naveli, već duže vremena tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini opštine Herceg Novi Boris Seferović se neistinama o Novoj srpskoj demokratiji i DF-u preporučio za novi politički angažman, kazali su iz NSD-a.

Seferović, koji je doskora bio dugogodišnji predsjednik Opštinskog odbora (OO) Nove Herceg Novi, je ranije danas saopštio da napušta DF i da pristupa timu Demokrata.

Iz OO NSD Herceg Novi kazali su da Seferović odavno nije dio NSD i DF.

“Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran prije nekoliko mjeseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsjednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji”, navodi se u saopštenju.

Seferović je, kako su naveli, već duže vremena tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a.

“A očigledno da je cijena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF. Mi smo sigurni da naša stranka i DF nijesu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao, neka oni sami procjenjuju”, naveli su iz OO NSD.

Oni su kazali da hoće da brinu o interesu građana Herceg Novog.

“Mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sjednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u Herceg Novom. Mi smo sigurni u pobjedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rješenja kako da naša opština bude bogatija”, zaključuje se u reagovanju OO NSD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve