Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP: Kad Vlada više liči na turističku agenciju, nego na ozbiljan skup

Iz SDP-a pozivaju profesionalce i stručnjake, NVO sektor, istraživačke novinare i sve one koji se sa ovakvim ''ludilom ne mire'', da, kako kažu, ''dignu svoj glas i objasne crnogorskoj javnosti u šta se naša država polako pretvara''

Kad Vlada više liči na turističku agenciju, nego na ozbiljan skup ljudi koji upravljaju državom, onda nije ni čudo što nam se deševaju “promaje” poput jučerašnjeg otrkića tunela do depoa Višeg Suda, ocijenili su iz Socijaldemokratske partije (SDP).

“Cirkus politika” je, po njihovim riječima, dovela do toga da ni za najozbiljnije prestupe – “niko nije ni kriv ni odgovoran”.

“Oni koji se pitaju u državi znaju da će već danas, a najkasnije sjutra nova, veća i ozbiljnija afera zamijeniti ovu i da će se sticajem prilika na nju zaboraviti. U svakoj članici NATO ili EU za ovakve krupne propuste u oblasi bezbjednosti najznačajnijih državnih institucija bi neko morao podnijeti ostavku, najčešće premijer. Ali u Crnoj Gori premijer vrti globus u kabinetu i razmišlja ima li još koji dječački san za ispunjenje. Zna i on sam da je najbolje da će sa nekom pošalocom ili prebacivanjem odgovornosti na nekog drugog ko sa tim veze nema i ovog puta proći sve u dva dana magle priče”, naveli su iz partije.

Zbog svega ovoga iz SDP-a pozivaju profesionalce i stručnjake, NVO sektor, istraživačke novinare i sve one koji se sa ovakvim “ludilom ne mire”, da, kako kažu, “dignu svoj glas i objasne crnogorskoj javnosti u šta se naša država polako pretvara”.

“Bolje danas, nego sjutra kad povod bude puno ozbiljniji i teži po sve nas zajedno”, poručili su iz SDP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve