Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Prijedlog dodjele naziva neke od beranskih ulica po Ratku Mladiću primitivizam bez presedana

''Osuđujemo konstantnu potrebu za podgrijavanjem tenzija i produbljivanjem ionako previše izraženih društvenih podjela''

Opština Berane je jedna od onih koja prednjači u degradiranju sistema vrijednosti među ostalim opštinama u Crnoj Gori, poručuju iz Socijaldemokrata.

“Okolnost koja potvrđuje ovu tezu je i usvojeni prijedlog od strane Savjeta za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova Opštine Berane, da se dokazanom ratnom zločincu, Ratku Mladiću, dodijeli naziv neke od beranskih ulica”, navode iz SD-a.

Iz te partije osuđuju konstantnu potrebu za podgrijavanjem tenzija i produbljivanjem ionako previše izraženih društvenih podjela.

“Sa maksimalnim podozrenjem se odnosimo prema ovakvoj zamisli i sigurni smo da dijelimo mišljenje većinske Crne Gore, gradjanske i emancipovane.

Ovom prilikom ukazujemo besposlenim kreativcima iz Opštine Berane da se barem jednom u njihove agende uvrsti tačka koja ima dodirnih tačaka sa životnim standardom građana, ali smo sigurni da će ta tema za njih ostati terra incognita”, saopšteno je iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve