Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

SD: Očekivano dobar rezultat naše koalicije u Budvi ozbiljan potencijal za dalje

Ističu da Budva i njeni građani zaslužuju kvalitetnu vlast na lokalnom nivou koja će raditi u interesu svih njenih građana.

Koalicija “Čist izbor” koju Socijaldemokrate (SD) u Budvi čine zajedno sa Socijaldemokratskom partijom i Liberalnom partijom ostvarila je rezultat od oko pet odsto, što pokazuje da su građanke i građani Budve prepoznali viziju naše izborne liste i kvalitet izbornog programa kojim smo se predstavili na ovim izborima, saopšteno je iz SD.

“Prvenstveno su prepoznali kvalitetna rješenja za borbu protiv nagomilanih problema na lokalnom nivou koji imaju direktan uticaj na njihove živote. Ovaj rezultat, svakako, pokazuje da su, još u ranoj fazi, građanke i građani Budve prepoznali potencijal našeg budućeg političkog saveza koji će svakim danom biti sve jači i, iz izbora u izbore, bilježiti sve bolje rezultate. Socijaldemokrate Crne Gore izražavaju veliku zahvalnost lokalnim odborima naše koalicije predvođenim nosiocem Petrom Odžićem koji su se iskreno, svojski trudili da našu ideju razvoja Budve prenesu do svakog njenog građanina”, navodi se u saopštenju SD.

Kako su dalje naveli, svaki od preko 500 glasova te koalicije zarađen je pošteno, radom aktivista.

“Posebnu zahvalnost dugujemo svakoj građanki i građaninu Budve koji su podržali našu koaliciju i time doprinijeli rezultatu i osjećaju zadovoljstva koji svi zajedno imamo. Ona nas obavezuje da nastavimo da još marljivije radimo na kreiranju političkog saveza čiju će okosnicu činiti SD, SDP i LP, a koja će svoje realne domete tek pokazati u budućem periodu”, kažu u saopštenju.

Ističu da Budva i njeni građani zaslužuju kvalitetnu vlast na lokalnom nivou koja će raditi u interesu svih njenih građana.

“To će biti naša glavna odrednica, bez obzira da li naredni vremenski period u Budvi provodili kao vlast, ili kao opozicija”, zaključuju u SD-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
27.05.2024-18:08 18:08

Koalicija “Čist iybor”, nastupila je hrabro, pametno organiyovano, nenametljvo, istinito. Osvajanje mandata jeste uspjeh i na tome im treba ;česestitati. Crnogorci i Crnogorke, u toj koaliciji vide iskrene, obrazovane, poštene i razyumne politi;are, koji će odlučno zastupati interese svih gradjana CG, ali i Crnogorki i Crnogoraca,kao najvise diskriminisane i proganjane građane od strane srpskih okupatora u Crnoj Gori. Ova koalicija imace sve vecu podrsku Crnogorki i Crnogoraca. Budva je samo po;etak.VJE;NA JE CRNA GORA!