Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Građani bili taoci velikih kompleksa i frustracija Abazovića i Jokovića

Šaranović je saopštio da je 208000 građana na izborima 30. avgusta 2020. prenijelo svoj glas na 41 poslanika i odredili većinu i pobjednika izbora. Navodi da sugrađani bili taoci Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović je saopštio da je 208000 građana na izborima 30. avgusta 2020. prenijelo svoj glas na 41 poslanika i odredili većinu i pobjednika izbora. Navodi da sugrađani bili taoci Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića.

“Od tog dana pa se sve do danas ti građani su bili taoci velikih kompleksa i frustracija predsjednika dvije male partije”, napisao je on na Facebooku.

Naravno, kaže, misli se na predsjednike GP URA i SNP, Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića.

“Vrhunac te izvitoperenosti se ogledao kroz: rušenje pobjedničke parlamentarne većine; smjenu Alekse Bečića sa pozicije predsjednika Skupština Crne Gore; rušenje 42 Vlade; realizaciju “ČAJA OD NANE” i sklapanja sporazuma, na bazi kojeg je nastala prekjuče srušena manjinska bumerang Vlada, a koji, kao što vidite, potpisuju Abazović, Đukanović i Joković (ovaj u sredini je priznao da je izbore izgubio); primitivni politički revanšizam u vidu smjene kadrova koji imaju bilo kakvu vezu sa Demokratama i postavljanje osuđivanih lica i šampiona afere “državni stanovi” na ključne pozicije; protivno volji građana, vraćanje DPS kadrova na pozicije odlučivanja; etc. Eto zašto je trebala i morala pasti”, zaključio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
21.08.2022-13:59 13:59

Saranovicu nemoj da racunas Abazovica da je on sve URA Dobro znas da SPP-DZEVAD – KALAC-PEROVIC-ABAZOVIC  -KOALICIJA SVAKI JE IMAO PO JEDNOG POSLANIKA  TAKO DA OVA TRI -DZEVAD-KALAC-PEROVIC -NIKAD VISE NECE SA VAMA -DF-CETNICKA URA-TAKO DA NIJE 41 NEGO 38 -POKUSAJ SAD I UVJERIT CES SE DA OVI NECE SA ABAZOVICEM NIKAD VISE!

COL
21.08.2022-15:42 15:42

Poštovani gospodine Šaranoviću vaša partija je podržavala slijepo vladu u kojoj su djelali ,: Bratić, Leposavić, Injac, Spaić, Milatović, Stijović, čiji rad prate na stotine krivičnih prijava za nepoštovanje zakona. Većina tih krivičnih prijava je osnovana, a već pristižu desetine presuda na njihov nezakonit rad i postupanje. Vi ste podržavali slijepo vladu koja je bez skurpula se bavila nepotizmom, netransparentnošću, netolerancijom prema drugačijem mišljenju, čak ste i vi debelo učestvovali u tim prljavim rabotama i imali debele koristi. Poštovani gospodine Šaranoviću ćutali ste, žmurali ste i bili izgleda slijepi i gluvi.